Skip to content
Home » Новости » ЧЕСТИТ СВЕТИОТ МЕСЕЦ РАМАЗАН!

ЧЕСТИТ СВЕТИОТ МЕСЕЦ РАМАЗАН!

Во име на општина Брвеница, градоначалникот г. Јовица Илиевски ги честита светиот месец Рамазан на сите граѓани од исламска вероисповед. Ви посакува лесен пост, духовно здравје, мир и благосостојба во домовите и семејствата!