Skip to content
Home » Новости » РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ООУ „КОСТА РАЦИН“, БРВЕНИЦА И ООУ „7 МАРСИ“, ЧЕЛЛОПЕК.

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ООУ „КОСТА РАЦИН“, БРВЕНИЦА И ООУ „7 МАРСИ“, ЧЕЛЛОПЕК.

Врз основа на Основен проект за реконструкција на ООУ ,,Коста Рацин”, Брвеница а во врска со јавен повик од МОН, за прв пат после повеќе од 65 години, ќе извршиме целосна реконструкција и тоа: замена на кров, фасада, внатрешни врати, подови, ѕидови и плафони.

Исто така, целосно ќе извршиме и реконструкција на фасадата во ООУ ,,7 Марси”, Челопек.

Општина Брвеница посветено вложува во сите сфери но највеќе не радува кога проектите кои ги изработуваме ќе успееме да ги реализираме, посебно проектите во образованието!