Skip to content
Home » Новости » ПОЛУМАТУРСКА СВЕЧЕНОСТ ВО ОПШТИНА БРВЕНИЦА

ПОЛУМАТУРСКА СВЕЧЕНОСТ ВО ОПШТИНА БРВЕНИЦА

Во чест на полуматурантите од општина Брвеница, денес, со нашите училишта и тоа:

ООУ ,,7-Марси” с. Челопек

ООУ ,,Гоце Делчев” с. Стенче

ООУ,, Коста Рацин” с.Брвеница, организираме свечено доделување на Свидетелствата и доделување на Признанија за првенците на генерација 2023/24 година, фрлање капи и заедничко фотографирање.

Им посакуваме многу успеси на нашите ученици во нивното понатамошно образование.

https://www.facebook.com/opshtinabrvenica/posts/pfbid04uSebaMWWx4ttyDxMox76m6mp8cKheDkoFKmtHB1z7Per2FdLy2VA9uu81voQ5bdl