Skip to content
Home » Новости » СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Денес 27.05.2024 ќе се одржува седница на Советот во 13:00 часот.

Дневен ред: Документ