Skip to content
Home » Новости » ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,

Ве известуваме дека општина Брвеница ги изготви Решенијата за данок на имот и комунална такса за даночните обврзници во територијата на општина Брвеница за 2024год. Истите ќе Ви бидат доставени на вашата адреса регистрирана на базата на системот за даноци преку Македонска Пошта на Република Северна Македонија и лично на рака од страна на овластени лица.

Документ