Skip to content
Home » Соопштенија

Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани граѓани, Ве информираме дека согласно член 14 од Закон за јавна чистота, ЗАБРАНЕТО е фрлање комунален отпад…Надлежните комунални инспекциски служби согласно законските одредби континуирано… Read More »ИЗВЕСТУВАЊЕ

Заштита и заедничко превентивно делување од пожари

Почитувани сограѓани,Со цел поголема заштита и заедничко превентивно делување од пожари,Општина Брвеница ги потсетуваграѓаните дека е ЗАБРАНЕТО палење оган на стрништа, на растителниотпадоци од сув… Read More »Заштита и заедничко превентивно делување од пожари