Сочувство до семејството на првиот градоначалник на општина Брвеница

Сочувство до семејството на првиот градоначалник на општина Брвеница

За жал, Станоја Глишиќ не го исполни само последното ветување, да се сретнеме на официјална средба во општината.Сѐ повеќе добри луѓе си заминуваат.Беше прв градоначалник (1996-2000) на општина Брвеница кој...
Read More
Започна кампањата „ Мојот данок, за мојата општина! “

Започна кампањата „ Мојот данок, за мојата општина! “

До подобри општини, со навремено подмирување данок на имот. Општина Брвеница како партнер-општина на Проектот на УСАИД за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите се приклучува кон кампањата „Мојот...
Read More
Седница на Советот

Седница на Советот

Денеска 28.04.2022 во 13:00 часот ќе се одржи седница на Советот. Седницата можете да ја следите директно! https://youtu.be/A4Lw7w_ck_0
Read More
Градоначалникот на општина Брвеница организира заеднички ифтар по повод месецот Рамазан.Со меѓусебно разбирање и почитување ќе ја направиме општина Брвеница поубаво место за живеење.

Градоначалникот на општина Брвеница организира заеднички ифтар по повод месецот Рамазан.Со меѓусебно разбирање и почитување ќе ја направиме општина Брвеница поубаво место за живеење.

Градоначалникот на општина Брвеница организира заеднички ифтар по повод месецот Рамазан.Со меѓусебно разбирање и почитување ќе ја направиме општина Брвеница поубаво место за живеење.
Read More
Седница на Советот

Седница на Советот

Денеска во 10:00 часот ќе се одржи седница на Советот. Седницата можете да ја следите директно!https://youtu.be/q_QfK0ZVh2w
Read More
Децениско барање на жителите на општина Брвеница, започна да се реализира!
Денес потпишан меморандум за соработка со уСАИД

Денес потпишан меморандум за соработка со уСАИД

Денеска го потпишавме Меморандумот за соработка со УСАИД за ново партнерство со цел подобро општинско буџетирање и зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите на општините. Со меморандумот ќе се...
Read More
Денеска во 13:00 часот ќе се одржи седница на Советот. Седницата можете да ја следите директно!

Денеска во 13:00 часот ќе се одржи седница на Советот. Седницата можете да ја следите директно!

Денеска во 13:00 часот ќе се одржи седница на Советот. Седницата можете да ја следите директно! https://youtu.be/z5BGuPrIpA8
Read More
На мое големо задоволство, денес со Институтот за лидерство и јавни политики потпишавме Меморандум за соработка за зајакнување и учество на жените во локалната самоуправа и политика, преку различни активности.

На мое големо задоволство, денес со Институтот за лидерство и јавни политики потпишавме Меморандум за соработка за зајакнување и учество на жените во локалната самоуправа и политика, преку различни активности.

На мое големо задоволство, денес со Институтот за лидерство и јавни политики потпишавме Меморандум за соработка за зајакнување и учество на жените во локалната самоуправа и политика, преку различни активности.
Read More
Градоначалникот на општина Брвеница Јовица Илиевски упати честитка по повод денот на Учителите и Албанската Школа
Општина Брвеница, MK
Ажурирано : 21.05.2022 - 10:52
25°C
чисто небо
Sunrise: 05:10
Sunset: 19:55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Денес потпишан меморандум за соработка со уСАИД

Денеска го потпишавме Меморандумот за соработка со УСАИД за ново партнерство со цел подобро општинско буџетирање и зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите на општините. Со меморандумот ќе се овозможи: ➡️ Зголемување на приходите од сопствени извори на локалната…

На мое големо задоволство, денес со Институтот за лидерство и јавни политики потпишавме Меморандум за соработка за зајакнување и учество на жените во локалната самоуправа и политика, преку различни активности.

На мое големо задоволство, денес со Институтот за лидерство и јавни политики потпишавме Меморандум за соработка за зајакнување и учество на жените во локалната самоуправа и политика, преку различни активности.

Отчет на градоначалникот на општина Брвеница

Почитувани сограѓани, почитувани медиуми, почитувани гости Свесен за предизвиците и очекувањата на граѓаните, од првиот работен ден во општина Брвеница, започнав амбициозно и посветено со цел исполнување на се она што сум го ветил во програмата.Соочен со долг од 1.418.000,00…

соопштение од градоначалникот на Општина Брвеница

Почитувани,Чувствувам обврска да апелирам за совесно и безбедно возење низ патиштата и улиците во општина Брвеница, во спротивно ќе ни се случуваат несреќи како вчерашната во центарот на Брвеница за која искрено жалам.Јас како Градоначалник, во консултации со надлежни лица…

 

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОПШТИНАТА

Општина Брвеница
АДРЕСА НА ОПШТИНАТА

ул. “М.TИTO” бб
1216, Брвеница
Република C. Македонија

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК
Oд 08:00 до 16:00 часот
Пауза од 10:30 до 11:00 часот

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Tел: 044/456-015

E-маил: opstina@brvenica.gov.mk

Градоначалник г. Јовица Илиевски
gradonacalnik@brvenica.gov.mk

Секретар г. Горан Јовановски sekretar@brvenica.gov.mk

Е-маил за дијаспора
dijaspora@brvenica.gov.mk

 

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ