Skip to content
Home » Новости » Градежна офанзива во општина Брвеница!

Градежна офанзива во општина Брвеница!

?‍♀️?Започнуваме со реконструкција на улица во с.Милетино и с. Брвеница.

✅️Завршивме со реконструкција со на 2 улици во с.Стенче и парк во с. Радиовце

?При крај сме со реконструкција на улица во с. Волковија и мини парк во с. Теново.

???‍♀️Издаден налог за воведување во работа за 3 улици со асфалт и тоа:

Обиколна улица во долни Челопек,

Поречко маало во Радиовце и

Дубрава во Брвеница

?Во завршна фаза е избор на изведувач за оградување на школото во Гургурница.

#ПромениСеСлучуваат

#СоздадиНоваИднина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *