СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Седница на советот на општина Брвеница 30.01.2023 https://youtube.com/live/okYD5IQ-8EY
Read More
ОПОМЕНА ЗА БЛОКИРАЊЕ НА ТРАНСАКЦИСКИ СМЕТКИ

ОПОМЕНА ЗА БЛОКИРАЊЕ НА ТРАНСАКЦИСКИ СМЕТКИ

Општина Брвеница ги известува граѓаните и фирмите дека ќе пристапи кон реализација на решенијата за забрана на користење на средства неплатени обврски кои не се подмирени по основ на данок...
Read More
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА 2023
ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДИ ОПШТИНА БРВЕНИЦА 2022
ЈАВНА ОБЈАВА

ЈАВНА ОБЈАВА

ДО СИТЕ ДАНОЧНИ ОБВРЗНИЦИ кои поседуваат недвижен имот на територијата на општина Брвеница
Read More
СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Седница на Советот на општина Брвеница 22.12.2022 https://youtu.be/JlSRFJCr8iI
Read More
СВЕЧЕНИОТ ДЕН НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

СВЕЧЕНИОТ ДЕН НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

Свеченост по повод 17-ти декември ден на основањето на општина Брвеница https://www.youtube.com/watch?v=VmYSbj1pic8&feature=youtu.be
Read More
Свечена Седницa на Советот, 26 години од основањето на општината
Почитувани граѓани на општина Брвеница

Почитувани граѓани на општина Брвеница

Општина Брвеница е подготвена за претстојната зима и зимското одржување на локалнитепатишта и улици за коишто е надлежна. Во текот на зимската сезона коловозните ленти ќесе расчистуваат според приоритетите согласно...
Read More
ПОКАНА
Општина Брвеница, MK
Ажурирано : 07.02.2023 - 19:00
-4°C
одвоени облаци
Sunrise: 06:42
Sunset: 16:57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВО ФУНКЦИЈА Е СТАВЕНА НОВАТА ВЕБ СТРАНА НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА КАКО И ОФИЦИЈАЛНИ ФБ СТРАНИ НА ГРАДОНАЛАЧНИКОТ И НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

Почитувани пријатели, 📣На овој убав празничен ден, започнуваме со повисоко ниво на соработка и информирање на граѓаните, па отсега за сите случувања, проекти и новости кои ни се случуваат во општина Брвеница, ќе може да се информирате на нашите официјални…

Новогодишни Пакетчиња За првачињата

Денес, на најмалите ученици од општина Брвеница – првачињата, им подарив новогодишни пакетчиња. Со желби за добро здравје, среќа и безгрижни празнични денови, им ја честитав Новата година и им посакав убави празнични денови и среќен распуст.

Средба со свештените лица

На ден 24.12.2021 година, на мое големо задоволство, остварив средба со свештените лица: Протоереј Ненад Ѓорѓески, протоереј Ивица Спасеновски, презвитер Вељанчо Огњановски и ѓакон Илија Деспотовски. Разговаравме за црковните потреби и предизвици во населените места на општина Брвеница.

 

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОПШТИНАТА

Општина Брвеница
АДРЕСА НА ОПШТИНАТА

ул. “М.TИTO” бб
1216, Брвеница
Република C. Македонија

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК
Oд 08:00 до 16:00 часот
Пауза од 10:30 до 11:00 часот

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Tел: 044/456-015

E-маил: opstina@brvenica.gov.mk

Градоначалник г. Јовица Илиевски
gradonacalnik@brvenica.gov.mk

Секретар г. Горан Јовановски sekretar@brvenica.gov.mk

Е-маил за дијаспора
dijaspora@brvenica.gov.mk

 

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ