СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Седница на советот на општина Брвеница 30.01.2023 https://youtube.com/live/okYD5IQ-8EY
Read More
ОПОМЕНА ЗА БЛОКИРАЊЕ НА ТРАНСАКЦИСКИ СМЕТКИ

ОПОМЕНА ЗА БЛОКИРАЊЕ НА ТРАНСАКЦИСКИ СМЕТКИ

Општина Брвеница ги известува граѓаните и фирмите дека ќе пристапи кон реализација на решенијата за забрана на користење на средства неплатени обврски кои не се подмирени по основ на данок...
Read More
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА 2023
ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДИ ОПШТИНА БРВЕНИЦА 2022
ЈАВНА ОБЈАВА

ЈАВНА ОБЈАВА

ДО СИТЕ ДАНОЧНИ ОБВРЗНИЦИ кои поседуваат недвижен имот на територијата на општина Брвеница
Read More
СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Седница на Советот на општина Брвеница 22.12.2022 https://youtu.be/JlSRFJCr8iI
Read More
СВЕЧЕНИОТ ДЕН НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

СВЕЧЕНИОТ ДЕН НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

Свеченост по повод 17-ти декември ден на основањето на општина Брвеница https://www.youtube.com/watch?v=VmYSbj1pic8&feature=youtu.be
Read More
Свечена Седницa на Советот, 26 години од основањето на општината
Почитувани граѓани на општина Брвеница

Почитувани граѓани на општина Брвеница

Општина Брвеница е подготвена за претстојната зима и зимското одржување на локалнитепатишта и улици за коишто е надлежна. Во текот на зимската сезона коловозните ленти ќесе расчистуваат според приоритетите согласно...
Read More
ПОКАНА
Општина Брвеница, MK
Ажурирано : 07.02.2023 - 19:25
-4°C
одвоени облаци
Sunrise: 06:42
Sunset: 16:57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ИЛЈП – охрабрување на жените во процесот на донесување на одлуки во локалната самоуправа, како и на национално ниво

На покана од ИЛЈП денеска се собраа Градоначалниците на сите општини од Полог и Нејзината Екселенција Амбасадорката на Велика Британија Rachel Galloway, за да се разговара и да се завземат конкретни чекори за охрабрување на жените во процесот на донесување…

Две недели од преземање на функцијата Градоначалник на Брвеница

За само две недели од преземање на функцијата Градоначалник на Брвеница, со поддршка од општинската администрација успешно работевме на: ЗАМЕНА НА СИТЕ СИЈАЛИЦИ, СО ШТО Е ПОДОБРЕНО УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО СИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА,РАСЧИСТЕНИ ДЕПОНИИ ВО ГОРНИ И ДОЛНИ ЧЕЛОПЕК, ОКОЛУ…

Примопредавање на Функцијата – Градоначалник на Општина Брвеница

Денес се изврши примопредавање на функцијата Градоначалник на Општина Брвеница.Благодарам на сите жители на Општина Брвеница за учеството на изборите, за поддршката и довербата.Започнувам со работа веднаш, да реализирам се она што сум го ветил.Сите се ДОБРЕДОЈДЕНИ и Брвеница ќе…

 

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОПШТИНАТА

Општина Брвеница
АДРЕСА НА ОПШТИНАТА

ул. “М.TИTO” бб
1216, Брвеница
Република C. Македонија

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК
Oд 08:00 до 16:00 часот
Пауза од 10:30 до 11:00 часот

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Tел: 044/456-015

E-маил: opstina@brvenica.gov.mk

Градоначалник г. Јовица Илиевски
gradonacalnik@brvenica.gov.mk

Секретар г. Горан Јовановски sekretar@brvenica.gov.mk

Е-маил за дијаспора
dijaspora@brvenica.gov.mk

 

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ