Skip to content

 

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Денес 22.02.2024 ќе се одржува седница на Советот во 13:00 часот. https://youtube.com/live/iGojpOvAQ-A?feature=share
Read More
РЕШЕНИЕТО ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА ОБЈАВАТА 01/2024 СО АРХ.БР.03-185/1 ОД 25.01.2024 Г.

РЕШЕНИЕТО ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА ОБЈАВАТА 01/2024 СО АРХ.БР.03-185/1 ОД 25.01.2024 Г.

Се врши поништување на објавата 01/2024 за оттуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Серверна Македонија по пат на електронско јавно наддавање во општина Брвеница. РЕШЕНИЕ
Read More
JАВНО НАДДАВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО НЕИЗГРАДЕНО ЗЕМЈИШТЕ

JАВНО НАДДАВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО НЕИЗГРАДЕНО ЗЕМЈИШТЕ

https://www.youtube.com/watch?v=OQCg9PJcsnI Објава Google Maps Google Earth Kатастар Јавно наддавање ПРЕДМЕТ НА ЕЛЕКТРОНСКОТО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ Предмет на електронското јавно наддавање е градежно неизградено земјиште, сопственост на Република Северна Македонија, предвидено со...
Read More
ОБЈАВА 01/2024 ЗА ОТТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ

ОБЈАВА 01/2024 ЗА ОТТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ

Објава за оттуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Северна Македонија по пат на електронско јавно наддавање општина Брвеница. ОБЈАВА 01/2024
Read More
СЛУЖБАТА ЗА ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ПАТИШТА

СЛУЖБАТА ЗА ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ПАТИШТА

Почитувани граѓани, Службата за зимско одржувањето на локалните патиштата на општина Брвеница продолжи и вечерва со фрлање на сол и ризла низ сите патни правци во територијата на општина Брвеница...
Read More
СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Денес 18.01.2024 ќе се одржува седница на Советот во 13:00 часот. https://youtube.com/live/6GhsYa1TbBY?feature=share
Read More
СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА!
СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Денес 29.12.2023 ќе се одржува седница на Советот во 13:00 часот. https://youtube.com/live/e4z6pXh-pBI?feature=share
Read More
ОТЧЕТ ЗА 23 ГОДИНА

ОТЧЕТ ЗА 23 ГОДИНА

Почитувани граѓани, Со задоволство ви објавуваме отчетот за работата и постигнувањата на општина Брвеница во текот на 2023 година. Овој отчет претставува сеопфатен преглед на активностите и напорите на нашата...
Read More
СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Денес 21.12.2023 ќе се одржува седница на Советот во 13:00 часот. https://youtube.com/live/TGPtsJe5mc0?feature=share
Read More
loader-image
Општина Брвеница
07:30, Ажурирано : 26.02.2024 -
temperature icon 10°C
облачно
Humidity 96 %
Wind Gust: 6 Km/h
Sunrise: 06:17
Sunset: 17:21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Средба со: Christopher Brennan – IRI програмски директор, Xhevahire Pruthi Zajazi – IRI програмска менаџерка Edin Shabani – IRI програмски офицер Милан Танчески – невладина организација Blink 42-21 и Adem Jashari – советник во општина Брвеница

На мое големо задоволство, денес остварив средба со:Christopher Brennan – IRI програмски директор,Xhevahire Pruthi Zajazi – IRI програмска менаџеркаEdin Shabani – IRI програмски офицерМилан Танчески – невладина организација Blink 42-21 иAdem Jashari – советник во општина Брвеница.Општина Брвеница за многу…

СРЕДБА СО ЗАМ. АМБАСАДОР НА СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА Г-ДИН ОТТО ГРАФ

Денеска 24.01.2022 год. во просториите на општина Брвеница имавме чест како гостин да ни биде зам.амбасадорот на Сојузна Република Германија г-дин Отто Граф. Во ова прилика имавме можност да го запознаеме со тековните и идни проекти на општина Брвеница и…

СРЕДБА СО МУФТИЈАТА НА ТЕТОВО И ТЕТОВСКО Г-ДИН ЌАНИ НЕСИМИ

На мое големо задоволство, денес остварив средба со Муфтијата на Тетово и тетовско г-дин Ќани Несими, со кого договоривме чести пријателски средби и воедно голема благодарност за прекрасниот подарок и вниманието.

ВО ФУНКЦИЈА Е СТАВЕНА НОВАТА ВЕБ СТРАНА НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА КАКО И ОФИЦИЈАЛНИ ФБ СТРАНИ НА ГРАДОНАЛАЧНИКОТ И НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

Почитувани пријатели, ?На овој убав празничен ден, започнуваме со повисоко ниво на соработка и информирање на граѓаните, па отсега за сите случувања, проекти и новости кои ни се случуваат во општина Брвеница, ќе може да се информирате на нашите официјални…

 

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОПШТИНАТА

Општина Брвеница
АДРЕСА НА ОПШТИНАТА

ул. “М.TИTO” бб
1216, Брвеница
Република C. Македонија

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК
Oд 08:00 до 16:00 часот
Пауза од 10:30 до 11:00 часот

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Tел: 044/456-015

E-маил: opstina@brvenica.gov.mk

Градоначалник г. Јовица Илиевски
gradonacalnik@brvenica.gov.mk

Секретар г. Горан Јовановски sekretar@brvenica.gov.mk

Е-маил за дијаспора
dijaspora@brvenica.gov.mk

 

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ