СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Седница на советот на општина Брвеница 30.01.2023 https://youtube.com/live/okYD5IQ-8EY
Read More
ОПОМЕНА ЗА БЛОКИРАЊЕ НА ТРАНСАКЦИСКИ СМЕТКИ

ОПОМЕНА ЗА БЛОКИРАЊЕ НА ТРАНСАКЦИСКИ СМЕТКИ

Општина Брвеница ги известува граѓаните и фирмите дека ќе пристапи кон реализација на решенијата за забрана на користење на средства неплатени обврски кои не се подмирени по основ на данок...
Read More
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА 2023
ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДИ ОПШТИНА БРВЕНИЦА 2022
ЈАВНА ОБЈАВА

ЈАВНА ОБЈАВА

ДО СИТЕ ДАНОЧНИ ОБВРЗНИЦИ кои поседуваат недвижен имот на територијата на општина Брвеница
Read More
СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Седница на Советот на општина Брвеница 22.12.2022 https://youtu.be/JlSRFJCr8iI
Read More
СВЕЧЕНИОТ ДЕН НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

СВЕЧЕНИОТ ДЕН НА ОПШТИНА БРВЕНИЦА

Свеченост по повод 17-ти декември ден на основањето на општина Брвеница https://www.youtube.com/watch?v=VmYSbj1pic8&feature=youtu.be
Read More
Свечена Седницa на Советот, 26 години од основањето на општината
Почитувани граѓани на општина Брвеница

Почитувани граѓани на општина Брвеница

Општина Брвеница е подготвена за претстојната зима и зимското одржување на локалнитепатишта и улици за коишто е надлежна. Во текот на зимската сезона коловозните ленти ќесе расчистуваат според приоритетите согласно...
Read More
ПОКАНА
Општина Брвеница, MK
Ажурирано : 07.02.2023 - 18:44
-4°C
одвоени облаци
Sunrise: 06:42
Sunset: 16:57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На мое големо задоволство, денес со Институтот за лидерство и јавни политики потпишавме Меморандум за соработка за зајакнување и учество на жените во локалната самоуправа и политика, преку различни активности.

На мое големо задоволство, денес со Институтот за лидерство и јавни политики потпишавме Меморандум за соработка за зајакнување и учество на жените во локалната самоуправа и политика, преку различни активности.

Отчет на градоначалникот на општина Брвеница

Почитувани сограѓани, почитувани медиуми, почитувани гости Свесен за предизвиците и очекувањата на граѓаните, од првиот работен ден во општина Брвеница, започнав амбициозно и посветено со цел исполнување на се она што сум го ветил во програмата.Соочен со долг од 1.418.000,00…

соопштение од градоначалникот на Општина Брвеница

Почитувани,Чувствувам обврска да апелирам за совесно и безбедно возење низ патиштата и улиците во општина Брвеница, во спротивно ќе ни се случуваат несреќи како вчерашната во центарот на Брвеница за која искрено жалам.Јас како Градоначалник, во консултации со надлежни лица…

Согласно Одлуката за еднократна парична помош на семејствата со новороденче кои се со живеалиште на подрачјето на Општина Брвеница, со голема радост денес за прв пат им врачив Решенија

Согласно Одлуката за еднократна парична помош на семејствата со новороденче кои се со живеалиште на подрачјето на Општина Брвеница, со голема радост денес за прв пат им врачив Решенија за еднократна парична помош за новороденче на семејството Мислими од с….

 

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОПШТИНАТА

Општина Брвеница
АДРЕСА НА ОПШТИНАТА

ул. “М.TИTO” бб
1216, Брвеница
Република C. Македонија

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК
Oд 08:00 до 16:00 часот
Пауза од 10:30 до 11:00 часот

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Tел: 044/456-015

E-маил: opstina@brvenica.gov.mk

Градоначалник г. Јовица Илиевски
gradonacalnik@brvenica.gov.mk

Секретар г. Горан Јовановски sekretar@brvenica.gov.mk

Е-маил за дијаспора
dijaspora@brvenica.gov.mk

 

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ