Home » Новости

Новости

Сочувство до семејството на првиот градоначалник на општина Брвеница

За жал, Станоја Глишиќ не го исполни само последното ветување, да се сретнеме на официјална средба во општината.Сѐ повеќе добри луѓе си заминуваат.Беше прв градоначалник… Read More »Сочувство до семејството на првиот градоначалник на општина Брвеница

РЕШЕНИЕ

СЕ ОДОБРУВА Урбанистичкиот проект за вон опфат на урбанистички план со технички бр. 04-05/2021, изработен од „Про-инженеринг” од Тетово, со намена А4.3 Викенд куќи и… Read More »РЕШЕНИЕ

Започна кампањата „ Мојот данок, за мојата општина! “

До подобри општини, со навремено подмирување данок на имот. Општина Брвеница како партнер-општина на Проектот на УСАИД за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите… Read More »Започна кампањата „ Мојот данок, за мојата општина! “

Градоначалникот на општина Брвеница организира заеднички ифтар по повод месецот Рамазан.Со меѓусебно разбирање и почитување ќе ја направиме општина Брвеница поубаво место за живеење.

Градоначалникот на општина Брвеница организира заеднички ифтар по повод месецот Рамазан.Со меѓусебно разбирање и почитување ќе ја направиме општина Брвеница поубаво место за живеење.