Skip to content

 

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Денес 22.02.2024 ќе се одржува седница на Советот во 13:00 часот. https://youtube.com/live/iGojpOvAQ-A?feature=share
Read More
РЕШЕНИЕТО ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА ОБЈАВАТА 01/2024 СО АРХ.БР.03-185/1 ОД 25.01.2024 Г.

РЕШЕНИЕТО ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА ОБЈАВАТА 01/2024 СО АРХ.БР.03-185/1 ОД 25.01.2024 Г.

Се врши поништување на објавата 01/2024 за оттуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Серверна Македонија по пат на електронско јавно наддавање во општина Брвеница. РЕШЕНИЕ
Read More
JАВНО НАДДАВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО НЕИЗГРАДЕНО ЗЕМЈИШТЕ

JАВНО НАДДАВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО НЕИЗГРАДЕНО ЗЕМЈИШТЕ

https://www.youtube.com/watch?v=OQCg9PJcsnI Објава Google Maps Google Earth Kатастар Јавно наддавање ПРЕДМЕТ НА ЕЛЕКТРОНСКОТО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ Предмет на електронското јавно наддавање е градежно неизградено земјиште, сопственост на Република Северна Македонија, предвидено со...
Read More
ОБЈАВА 01/2024 ЗА ОТТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ

ОБЈАВА 01/2024 ЗА ОТТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ

Објава за оттуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Северна Македонија по пат на електронско јавно наддавање општина Брвеница. ОБЈАВА 01/2024
Read More
СЛУЖБАТА ЗА ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ПАТИШТА

СЛУЖБАТА ЗА ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ПАТИШТА

Почитувани граѓани, Службата за зимско одржувањето на локалните патиштата на општина Брвеница продолжи и вечерва со фрлање на сол и ризла низ сите патни правци во територијата на општина Брвеница...
Read More
СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Денес 18.01.2024 ќе се одржува седница на Советот во 13:00 часот. https://youtube.com/live/6GhsYa1TbBY?feature=share
Read More
СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА!
СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Денес 29.12.2023 ќе се одржува седница на Советот во 13:00 часот. https://youtube.com/live/e4z6pXh-pBI?feature=share
Read More
ОТЧЕТ ЗА 23 ГОДИНА

ОТЧЕТ ЗА 23 ГОДИНА

Почитувани граѓани, Со задоволство ви објавуваме отчетот за работата и постигнувањата на општина Брвеница во текот на 2023 година. Овој отчет претставува сеопфатен преглед на активностите и напорите на нашата...
Read More
СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

Денес 21.12.2023 ќе се одржува седница на Советот во 13:00 часот. https://youtube.com/live/TGPtsJe5mc0?feature=share
Read More
loader-image
Општина Брвеница
08:28, Ажурирано : 26.02.2024 -
temperature icon 10°C
облачно
Humidity 96 %
Wind Gust: 6 Km/h
Sunrise: 06:17
Sunset: 17:21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОТЧЕТ ЗА 23 ГОДИНА

Почитувани граѓани, Со задоволство ви објавуваме отчетот за работата и постигнувањата на општина Брвеница во текот на 2023 година. Овој отчет претставува сеопфатен преглед на активностите и напорите на нашата општина, во целосен обем на работата на која ја одвоивме…

БУЏЕТСКИ ФОРУМ ЗА 2024

Со гордост и задоволство ја отворивме денешната форумска сесија за општинскиот буџет за 2024 година. Ви благодариме за активното учество и нудиме краток преглед на денешниот настан. Настанот започна со поздравен говор од општинската администрација, кој ги истакна важните предизвици…

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМ

Ги покануваме сите жители на општина Брвеница да учествуваат на трибината што ќе ја организира општина Брвеница. Форумската сесија ќе се одржи на 20 декември (среда) со почеток во 11:00 часот во ОУ „Гоце Делчев“ Теново.ПОКАНА

 

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОПШТИНАТА

Општина Брвеница
АДРЕСА НА ОПШТИНАТА

ул. “М.TИTO” бб
1216, Брвеница
Република C. Македонија

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК
Oд 08:00 до 16:00 часот
Пауза од 10:30 до 11:00 часот

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Tел: 044/456-015

E-маил: opstina@brvenica.gov.mk

Градоначалник г. Јовица Илиевски
gradonacalnik@brvenica.gov.mk

Секретар г. Горан Јовановски sekretar@brvenica.gov.mk

Е-маил за дијаспора
dijaspora@brvenica.gov.mk

 

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ