Të nderuar,
Në bazë të kërkesës së banorëve të komunës së Bërvenicës dhe analizave së shpenzimeve lidhur me ndriçimin publik dhe në lidhje me kufizimet që vendosëm gjatë krizës energjetike, Ju njoftojmë se nga data 01.06.2023, NUK DO TË KUFIZIME dhe në të gjithë territorin e komunës së Bërvenicës DO TË KETË NDRIÇIM PUBLIK TË PËRHERSHËM NË ORËT E NATËS.
Me respekt