Skip to content

Këshilli

Rregullorja e Këshillit të komunës së Bërvenicës

Dokument


KËSHILLI I KOMUNËS SË BËRVENICËS 2021 – 2025

Kryetar i Këshillit: Bujamin Rushiti

E-mail adresa për të gjithë Këshilltarët: sovet@brvenica.gov.mk

Emri dhe MbiemriPartia
Politike
Email 
1.Bujamin RushitiBESAbujamini@gmail.com
2.Abeb NuhiiBESAabebnuhi@gmail.com
3.Donço SimjanoskiVMRO-DPMNEdonco.simjanoski@yahoo.com
4.Dejan RistovskiVMRO-DPMNEdejan.kiko123@gmail.com
5.Sinisha JovanoskiVMRO-DPMNEsikejovanoski11@gmail.com
6.Mirosllav DaillovskiVMRO-DPMNEMK_Dailovski@hotmail.com
7.Daniella GjorgjevskaVMRO-DPMNEdanielagjorgjevska44@gmail.com
8.Adem (Jetmir) JashariALTERNATIVAademjashari95@yahoo.com
9.Adem JashariALEANCA PËR SHQIPTARETadem.i2jashari@gmail.com
10.Svetlana StamatovskaLSDMsvetlanastamatovska78@gmail.com
11.Zlate KitanovskiLSDMzlatekitanovski@t.mk
12.Agnesa ZenuniBDIAgnesazenuni1@hotmail.com
13.Alihasan IdriziBDIcani2401@hotmail.com
14.Emin MehdijiBDIremindme31@hotmail.com
15.Lirije MediALEANCA PËR SHQIPTARETlirijemedi@gmail.com