Skip to content

 

NJOFTIM

NJOFTIM

Tё nderuar,Ju informojmё se komuna e Bёrvenicёs I ka pёrgaditur Aktvendimet pёr tatim nё pronё dhe taksё komunale pёr obliguesit tatimorё nё territorin e komunёs sё Bёrvenicёs pёrvitin 2024. Tё...
Read More
REKOMSTUIMI I QARKORES NË F. ÇELLOPEK

REKOMSTUIMI I QARKORES NË F. ÇELLOPEK

Vazhojmë me realizimin e projekteve kapitale.Komuna e Bërvenicës, filloi me punët ndërtimore për realizimin e projetit të rradhës për " Rekomstuimin e qarkores në f. Çellopek, gjegjësisht aksit rrugorë nga...
Read More
DEZINSEKTIMI TOKËSOR KUNDËR MUSHKONJAVE NË TERRITORIN E KOMUNËS SË BËRVENICËS

DEZINSEKTIMI TOKËSOR KUNDËR MUSHKONJAVE NË TERRITORIN E KOMUNËS SË BËRVENICËS

Ju njoftojmë se dezinsektimit tokësorë kundër mushkonjave në territorin e komunës së Bërvenicës do të kryhet në datat 10-11.07.2024, në mbrëmje, duke filluar nga ora 21 deri në orët e...
Read More
MBROJTJE MË TË MADHE DHE VEPRIM TË PËRBASHKËT PARANDALUES ​​KUNDËR ZJARREVE

MBROJTJE MË TË MADHE DHE VEPRIM TË PËRBASHKËT PARANDALUES ​​KUNDËR ZJARREVE

Të nderuar bashkëqytetarë,Për të siguruar mbrojtje më të madhe dhe veprim të përbashkët parandalues ​​kundër zjarreve, komuna e Bërvenicës i përkujtonqytetarët se NDALOHET ndezja e zjarrit në hamullore, në mbetje...
Read More
LËNDA E ANKANDIT PUBLIK ELEKTRONIK

LËNDA E ANKANDIT PUBLIK ELEKTRONIK

Lënda e ankandit publik elektronik është toka ndëtimore e pandërrtuar, në pronësi të Republikës së Maqedonisë së Veriut, e paraparë në Dokumentacionin planor local urbanistik për f.Vollkovijë, komuna e Bërvenicës,...
Read More
MBLEDHJA E KËSHILLIT

MBLEDHJA E KËSHILLIT

Sot 26.06.2024 do të mbahet mbledhja e Këshillit në ora 13:00. Rendi i ditës: Dokument https://youtube.com/live/Qj59Qja8Vf8?feature=share
Read More
CEREMONIA E GJYSËMATURËS NË KOMUNËN E BËRVENICËS

CEREMONIA E GJYSËMATURËS NË KOMUNËN E BËRVENICËS

Për nder të gjysmëmaturantëve (semimaturantëve )të komunës së Bërvenicës, sot në shkollat tona dhe atë në: SHF ,,7-Marsi” f.sh Çellopek SHF,,Goce Delçev”f.sh Stençe SHF,,Kosta Racin” f.sh Bërvenicë Organizojmë ceremoni për...
Read More
SOT, PATËM NDERIN TË JEMI MIKPRITËS TË SË NDERUARËS SHENON GRIN NGA USAID.

SOT, PATËM NDERIN TË JEMI MIKPRITËS TË SË NDERUARËS SHENON GRIN NGA USAID.

Sot, Shannon Green, asistente e administratorit të Byrosë për Demokraci, të Drejtat e Njeriut dhe Qeverisjen e USAID-it, vizitoi Komunën e Bërvenicës për të parë nga afër se si investimet...
Read More
GËZUAR KURBAN BAJRAMIN!

GËZUAR KURBAN BAJRAMIN!

Gëzuar Kurban Bajramin për të gjithë besimtarët muslimanë nga kryetari i komunës së Brvenicës, z. Jovica Ilievski.
Read More
THIRRJE PERSONAVE TË PAPUNË

THIRRJE PERSONAVE TË PAPUNË

Drejtuar: Personave të papunë të regjistruar për përfshirje në Programin e Punës së Dobishme Komunale Të gjithë personat e papunë të regjistruar që janë të interesuar të përfshihen në programin...
Read More
loader-image
Komuna e Bërvenicës
13:18,
temperature icon 35°C
clear sky
Humidity 27 %
Wind Gust: 12 Km/h
Sunrise: 05:12
Sunset: 20:11

 

 

NJOFTIM

Tё nderuar,Ju informojmё se komuna e Bёrvenicёs I ka pёrgaditur Aktvendimet pёr tatim nё pronё dhe taksё komunale pёr obliguesit tatimorё nё territorin e komunёs sё Bёrvenicёs pёrvitin 2024. Tё njёjtat do t’ju dorёzohen nё adresёn tuaj tё regjistruar nё…

REKOMSTUIMI I QARKORES NË F. ÇELLOPEK

Vazhojmë me realizimin e projekteve kapitale.Komuna e Bërvenicës, filloi me punët ndërtimore për realizimin e projetit të rradhës për ” Rekomstuimin e qarkores në f. Çellopek, gjegjësisht aksit rrugorë nga varrezat e fshatit deri në qendër të Çellopekut të ri.

LËNDA E ANKANDIT PUBLIK ELEKTRONIK

Lënda e ankandit publik elektronik është toka ndëtimore e pandërrtuar, në pronësi të Republikës së Maqedonisë së Veriut, e paraparë në Dokumentacionin planor local urbanistik për f.Vollkovijë, komuna e Bërvenicës, miratuar me Aktvendim nr.14-98/2017 prej dt.15.12.2023, me destinim për ndërtim:…

1 2 57

 

INFORMATA TË DOBISHME PËR KOMUNËN

Komuna e Bërvenicës
ADRESA E KOMUNËS

Rr. “M.Tito” pn 
1216, Bërvenicë
Republika e Maqedonisë së Veriut

ORARI I PUNËS

E Hënë – E Premte
Nga 08:00 deri 16:00
Pauzë prej 10:30 deri 11:00

KONTAKT INFORMATA

Tel: 044/456-015

E-mail: opstina@brvenica.gov.mk

Kryetar i komunës z. Jovica Ilievski
gradonacalnik@brvenica.gov.mk

Sekretar z. Goran Jovanovski
sekretar@brvenica.gov.mk

E-mail për diasporën
dijaspora@brvenica.gov.mk

RRJETET SOCIALE