Skip to content

 

MBLEDHJA E KËSHILLIT

MBLEDHJA E KËSHILLIT

Sot 22.02.2024 do të mbahet mbledhja e Këshillit në ora 13:00. https://youtube.com/live/2RXUFia9deM?feature=share
Read More
AKTVENDIM PËR SHFUQIZIMIN E  SHPALLJES 01/2024 ME NR.ARK. 03-185/1 PREJ 25.01.2024

AKTVENDIM PËR SHFUQIZIMIN E SHPALLJES 01/2024 ME NR.ARK. 03-185/1 PREJ 25.01.2024

Anulohet shpallja 01/2024 për tjetërsimin e pronës së tokës ndërtimore të Republikës së Maqedonisë Veriut përmes tenderit publik elektronik në komunën e Bërvenicës. AKTVENDIM
Read More
ANKAND PUBLIK PËR TOKËN NDËRTIMORE TË PANDËRTUAR

ANKAND PUBLIK PËR TOKËN NDËRTIMORE TË PANDËRTUAR

https://youtu.be/mdXjar8WdDQ Shpallje Google Maps Google Earth Kadastër Ankandi publik LËNDA E ANKANDIT PUBLIK ELEKTRONIK Lënda e ankandit publik elektronik është toka ndëtimore e pandërrtuar, në pronësi të Republikës së Maqedonisë...
Read More
SHPALLJE 01/2024 PËR TJETËRSIMIN E TOKËS NDËRRTIMORE

SHPALLJE 01/2024 PËR TJETËRSIMIN E TOKËS NDËRRTIMORE

Shpallje përmes ankandit publik elektronik – Komuna e Bërvenicës për tjetërsimin e tokës ndërrtimore në pronësi të Republikës së Maqedonisë së Veriut. SHPALLJE 01/2024
Read More
SHËRBIMI PËR MIRËMBAJTJEN DIMËRORE TË RRUGËVE

SHËRBIMI PËR MIRËMBAJTJEN DIMËRORE TË RRUGËVE

Të nderuar qytetarë, Shërbimi për mirëmbajten dimërore të rrugëve në komunën e Bërvenicës, ka vazhduar edhe sonte me hudhjen e krypës dhe rërës në të gjitha rrugët lokale të fshatrave...
Read More
MBLEDHJA E KËSHILLIT

MBLEDHJA E KËSHILLIT

Sot 18.01.2024 do të mbahet mbledhja e Këshillit në ora 13:00. https://youtube.com/live/_tWxHwUg2-Y?feature=share
Read More
GËZUAR VITIN E RI 2024!
MBLEDHJA E KËSHILLIT

MBLEDHJA E KËSHILLIT

Sot 29.12.2023 do të mbahet mbledhja e Këshillit në ora 13:00. https://youtube.com/live/mgPZXbQlu9Q?feature=share
Read More
RAPORT PËR VITIN 2023

RAPORT PËR VITIN 2023

Të nderuar qytetarë, Kemi kënaqësinë të publikojmë raportin për punën dhe arritjet e komunës së Bërvenicës gjatë vitit 2023. Ky raport është një përmbledhje gjithëpërfshirëse e aktiviteteve dhe përpjekjeve të...
Read More
MBLEDHJA E KËSHILLIT

MBLEDHJA E KËSHILLIT

Sot 21.12.2023 do të mbahet mbledhja e Këshillit në ora 13:00. https://youtube.com/live/GRI4jOL_fGM?feature=share
Read More
loader-image
Komuna e Bërvenicës
09:13,
temperature icon 10°C
overcast clouds
Humidity 94 %
Wind Gust: 6 Km/h
Sunrise: 06:17
Sunset: 17:21

 

 

RAPORT PËR VITIN 2023

Të nderuar qytetarë, Kemi kënaqësinë të publikojmë raportin për punën dhe arritjet e komunës së Bërvenicës gjatë vitit 2023. Ky raport është një përmbledhje gjithëpërfshirëse e aktiviteteve dhe përpjekjeve të komunës sonë, në të gjithë hapësirën e punës që i…

FORUMI BUXHETOR PËR VITIN 2024

Me krenari dhe kënaqësi e hapëm sesionin e sotëm të forumit për buxhetin komunal për vitin 2024. Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj aktive dhe ne ofrojmë një pasqyrë të shkurtër të ngjarjes së sotme. Manifestimi filloi me një fjalë përshëndetëse nga…

THIRRJE PËR PJESMARRJE NË FORUM

Ftojmë të gjithë banorët e komunës së Bërvenicës të marrin pjesë në tribunën e organizuar nga komuna e Bërvenicës. Sesioni i forumit do të mbahet më 20 dhjetor (e mërkurë) me fillim nga ora 11:00 në SH.F “Goce Dellçev” Tenovë….

 

INFORMATA TË DOBISHME PËR KOMUNËN

Komuna e Bërvenicës
ADRESA E KOMUNËS

Rr. “M.Tito” pn 
1216, Bërvenicë
Republika e Maqedonisë së Veriut

ORARI I PUNËS

E Hënë – E Premte
Nga 08:00 deri 16:00
Pauzë prej 10:30 deri 11:00

KONTAKT INFORMATA

Tel: 044/456-015

E-mail: opstina@brvenica.gov.mk

Kryetar i komunës z. Jovica Ilievski
gradonacalnik@brvenica.gov.mk

Sekretar z. Goran Jovanovski
sekretar@brvenica.gov.mk

E-mail për diasporën
dijaspora@brvenica.gov.mk

RRJETET SOCIALE