Skip to content

Të nderuar,

Për shkak të investimit dhe punëve nga MEPSO në nivelin e tensionit 110kV në trafostacionin e madh 110kV Tetovë 1.

Natën mes të shtunës dhe të dielës në periudhën nga ora 03:00 deri në orën 09:00 të datës 01.10.2023

E gjithë zona e KEC-it të Tetovës do të mbetet pa energji elektrike

Bogovinë, Siriqinë, Kamjan, Jellovjan, Xhepçisht, Pallçisht, Bërvenicë, Sedllarcë, Gjermë, Gurgurnicë

E gjithë Komuna e Zhelinës

E gjithë Komuna e Tetovës

Rakovec, Urviç, Ratajë, Çellopek, Poroj, Reçicë e vogël, Saraqinë, Bllacë, Zhilçë, Shemshovë, Novo sellë Sharr.

Me respekt