Skip to content

Ekspozitë shtetërore të qenve

?Një fundjavë tjetër në të cilën komuna e Bërvenicës është qendra e një ekspozite të bukur kombëtare.
Përkatësisht, Shoqëria “Balltepe” e Tetovës organizoi ekspozitë shtetërore të qenve të racës së pastër dhe ekspozitë të veçantë vetëm për racën e sharrit.
?????