Skip to content

 

GENERALKA WEEKEND NË KOMUNËN E BËRVENICËS

GENERALKA WEEKEND NË KOMUNËN E BËRVENICËS

Komuna e Bërvenicës, sot ishte pjesë e aksionit më të madh ekologjik GENERALKA WEEKEND, në të cilin morën pjesë të punësuarit nga administrata e komunës, ndërmarja publike, shkollat fillore,banorët dhe...
Read More
ME NDJENJAT MË TË SINQERTA TË GËZIMIT DHE SOLIDARITETIT,  TË GJITHË BESIMTARËVE ORTODOKSË UROJMË PËR PASHKËT!
MBLEDHJA E KËSHILLIT

MBLEDHJA E KËSHILLIT

Sot 29.04.2024 do të mbahet mbledhja e Këshillit në ora 13:00. https://youtube.com/live/aRzaJaNvZeY?feature=share
Read More
Komuna e Bërvenicës pjesë e aksionit GENERALKA WEEKAND me 17 Maj .. bashkohu edhe ti..
THIRRJE PUBLIKE PËR MBLEDHJEN LOKALE TË RINISË

THIRRJE PUBLIKE PËR MBLEDHJEN LOKALE TË RINISË

Komiteti nismëtar për formimin e Këshillit të Rinisë Lokale pranë Komunës së Brevencës shpall thirrje publike për anëtarësim në Asamblenë Lokale të të rinjve.Thirrja është e hapur për të gjitha...
Read More
IFTAR ME IMAMËT

IFTAR ME IMAMËT

Të nderuar Imamë të xhamive që gravitojnë në Komunën tonë si dhe antarët e xhamive. Pavarësisht se jemi në fund të muajit të shenjtë të Ramazanit, dua t'ju shpreh urimet...
Read More
PARTNERITET PËR MENAXHIM MË EFIKAS NË KOMUNA

PARTNERITET PËR MENAXHIM MË EFIKAS NË KOMUNA

Drejtori i Projektit të USAID-it për Përforcimin e kapaciteteve për shfrytëzim të resurseve, Bardhyl Marku, prezantoi rezultatet kryesore të bashkëpunimit me komunat partnere. Theksoi që 48 komuna partnere I kanë...
Read More
THIRRJE PUBLIKE PËR FORMIMIN E BORDIT INICIATIVËS PËR KONSTITUIMIN E ASAMBLESË LOKALE PËR RININË

THIRRJE PUBLIKE PËR FORMIMIN E BORDIT INICIATIVËS PËR KONSTITUIMIN E ASAMBLESË LOKALE PËR RININË

Komuna e Brvenicës shpall thirrje publike për formimin e Bordit Iniciativës (BI) në përputhje me nenin 17 të Ligjit për Pjesëmarrjen e Rinisë dhe Politikat e Rinisë. Bordi Iniciativës është...
Read More
MBLEDHJA E KËSHILLIT

MBLEDHJA E KËSHILLIT

Sot 28.03.2024 do të mbahet mbledhja e Këshillit në ora 13:00. https://youtube.com/live/XwT35OGYQIU?feature=share
Read More
RIKONSTRUIMET E SH.F. “КОSTA RACIN”, BËRVENICË DHE SH.F. “7 MARSI”, ÇELLOPEK.

RIKONSTRUIMET E SH.F. “КОSTA RACIN”, BËRVENICË DHE SH.F. “7 MARSI”, ÇELLOPEK.

Në bazë të projektit themelor për rikonstruimin e SH.F. ,,Коsta Racin”, Bërvenicë, ndërsa në lidhje me thirrjen publike nga MASH-i, për herë të parë pas 65 viteve do të realizohet...
Read More
loader-image
Komuna e Bërvenicës
08:08,
temperature icon 19°C
clear sky
Humidity 77 %
Wind Gust: 2 Km/h
Sunrise: 05:09
Sunset: 19:56

 

 

VAZHDOJMË ME PROJEKTE INFRASTRUKTURORE

Sa u krijuan kushtet klimatike për punë, vazhduam me projekte infrastrukturore. Momentalisht me makinerinë tonë punohet në vendosjen e kanalizimit me gjatësi prej 130 metra në fshatin Sedllarcë e Poshtme dhe 12 metra unazë për ujë në f.Bërvenicë, gjithashtu riradhitje…

NJOFTIM

Për arsye teknike përkohësisht kemi shkëputje të transmetimit të Mbledhjes së Këshillit nga transmetimi direkt. Mbledhja e Këshillit do të vazhdoj deri sa të rregullohet defekti me rrymën elektrike.

JAVA E EKOLOGJISË

Me rastin e 21 MARSIT, Ditës së Pranverës – Ditës së Ekologjisë, komuna e Bërvenicës filloiprojektin “JAVA E EKOLOGJISË” i cila do të realizohet nga data 21-24 mars. Qëllimi është t’uofrohet qytetarëve një mjedis jetsor të shëndetshëm dhe të pastër,…

 

INFORMATA TË DOBISHME PËR KOMUNËN

Komuna e Bërvenicës
ADRESA E KOMUNËS

Rr. “M.Tito” pn 
1216, Bërvenicë
Republika e Maqedonisë së Veriut

ORARI I PUNËS

E Hënë – E Premte
Nga 08:00 deri 16:00
Pauzë prej 10:30 deri 11:00

KONTAKT INFORMATA

Tel: 044/456-015

E-mail: opstina@brvenica.gov.mk

Kryetar i komunës z. Jovica Ilievski
gradonacalnik@brvenica.gov.mk

Sekretar z. Goran Jovanovski
sekretar@brvenica.gov.mk

E-mail për diasporën
dijaspora@brvenica.gov.mk

RRJETET SOCIALE