Skip to content

 

MBLEDHJA E KËSHILLIT

MBLEDHJA E KËSHILLIT

Sot 22.02.2024 do të mbahet mbledhja e Këshillit në ora 13:00. https://youtube.com/live/2RXUFia9deM?feature=share
Read More
AKTVENDIM PËR SHFUQIZIMIN E  SHPALLJES 01/2024 ME NR.ARK. 03-185/1 PREJ 25.01.2024

AKTVENDIM PËR SHFUQIZIMIN E SHPALLJES 01/2024 ME NR.ARK. 03-185/1 PREJ 25.01.2024

Anulohet shpallja 01/2024 për tjetërsimin e pronës së tokës ndërtimore të Republikës së Maqedonisë Veriut përmes tenderit publik elektronik në komunën e Bërvenicës. AKTVENDIM
Read More
ANKAND PUBLIK PËR TOKËN NDËRTIMORE TË PANDËRTUAR

ANKAND PUBLIK PËR TOKËN NDËRTIMORE TË PANDËRTUAR

https://youtu.be/mdXjar8WdDQ Shpallje Google Maps Google Earth Kadastër Ankandi publik LËNDA E ANKANDIT PUBLIK ELEKTRONIK Lënda e ankandit publik elektronik është toka ndëtimore e pandërrtuar, në pronësi të Republikës së Maqedonisë...
Read More
SHPALLJE 01/2024 PËR TJETËRSIMIN E TOKËS NDËRRTIMORE

SHPALLJE 01/2024 PËR TJETËRSIMIN E TOKËS NDËRRTIMORE

Shpallje përmes ankandit publik elektronik – Komuna e Bërvenicës për tjetërsimin e tokës ndërrtimore në pronësi të Republikës së Maqedonisë së Veriut. SHPALLJE 01/2024
Read More
SHËRBIMI PËR MIRËMBAJTJEN DIMËRORE TË RRUGËVE

SHËRBIMI PËR MIRËMBAJTJEN DIMËRORE TË RRUGËVE

Të nderuar qytetarë, Shërbimi për mirëmbajten dimërore të rrugëve në komunën e Bërvenicës, ka vazhduar edhe sonte me hudhjen e krypës dhe rërës në të gjitha rrugët lokale të fshatrave...
Read More
MBLEDHJA E KËSHILLIT

MBLEDHJA E KËSHILLIT

Sot 18.01.2024 do të mbahet mbledhja e Këshillit në ora 13:00. https://youtube.com/live/_tWxHwUg2-Y?feature=share
Read More
GËZUAR VITIN E RI 2024!
MBLEDHJA E KËSHILLIT

MBLEDHJA E KËSHILLIT

Sot 29.12.2023 do të mbahet mbledhja e Këshillit në ora 13:00. https://youtube.com/live/mgPZXbQlu9Q?feature=share
Read More
RAPORT PËR VITIN 2023

RAPORT PËR VITIN 2023

Të nderuar qytetarë, Kemi kënaqësinë të publikojmë raportin për punën dhe arritjet e komunës së Bërvenicës gjatë vitit 2023. Ky raport është një përmbledhje gjithëpërfshirëse e aktiviteteve dhe përpjekjeve të...
Read More
MBLEDHJA E KËSHILLIT

MBLEDHJA E KËSHILLIT

Sot 21.12.2023 do të mbahet mbledhja e Këshillit në ora 13:00. https://youtube.com/live/GRI4jOL_fGM?feature=share
Read More
loader-image
Komuna e Bërvenicës
09:33,
temperature icon 11°C
overcast clouds
Humidity 91 %
Wind Gust: 6 Km/h
Sunrise: 06:17
Sunset: 17:21

 

 

PROJEKTI PËR PËRMISIMIN E REZISTENCËS

Në kuadër të projektit për përmirësimin e rezistencës ndaj përmbytjeve në rajonin e Pollogut, si pjesë e masës së efikasitetit të energjisë, u blenë koftora me pelet për shkollat në:f.. Miletinë, f. Gurgurnicë, f. Radiovcë, f. Vollkovijë dhe f.BllacëKy projekt…

THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË FORUM

Ftojmë banorët të marrin pjesë në Forumin Buxhetor, të cilin e zbaton komuna e Bërvenicës. Në sesionet e forumit, përmes pjesëmarrjes së tyre, të pranishmit do të kenë mundësi të njihen me njëri-tjetrin dhe të diskutojnë për realizimin e buxhetit…

NJOFTIM

Të nderuar bashkëqytetarë dhe banorë nga komuna e Bërvenicës, e veçanërisht nga f. Radiovcë I Dëgjojmë dhe i shohim reagimet tuaja për rrugën në lagjen e re në f. Radiovcë dhe keni  plotësisht të drejtë! Konkretisht, lagjeja e  re është…

 

INFORMATA TË DOBISHME PËR KOMUNËN

Komuna e Bërvenicës
ADRESA E KOMUNËS

Rr. “M.Tito” pn 
1216, Bërvenicë
Republika e Maqedonisë së Veriut

ORARI I PUNËS

E Hënë – E Premte
Nga 08:00 deri 16:00
Pauzë prej 10:30 deri 11:00

KONTAKT INFORMATA

Tel: 044/456-015

E-mail: opstina@brvenica.gov.mk

Kryetar i komunës z. Jovica Ilievski
gradonacalnik@brvenica.gov.mk

Sekretar z. Goran Jovanovski
sekretar@brvenica.gov.mk

E-mail për diasporën
dijaspora@brvenica.gov.mk

RRJETET SOCIALE